ZPservice

Uit onderzoek van Myler in 2011 blijkt dat de meeste zelfstandigen hun administratie tegen wil en dank zelf doen. De meerderheid van de ZZP’ers gaf in hetzelfde onderzoek aan liever alleen met hun kerntaken bezig te zijn en graag hulp wensen bij hun administratie en belastingzaken.

 

Een belangrijke reden om de administratie en belastingaangiften toch zelf te doen is het kostenplaatje: uit kostenoverweging besteedt slechts 17% zijn administratie uit bleek uit het Myler-onderzoek onder 1962 hoogopgeleide zelfstandigen.

 

ZP Blog heeft daarom hét fiscaal-juridische pakket voor de zelfstandige professional samengesteld.

 

ZPservice is een totaal pakket dat voorziet in de behoeften van de zelfstandige professional op administratief, fiscaal en juridisch gebied. 

 

Een belangrijk voordeel van ZPservice is dat u op administratief gebied geheel ontzorgd wordt voor een laag vast tarief. Daarnaast wordt u ook geadviseerd op fiscaal juridisch gebied. Uit de praktijk blijkt dat veel ZZP’ers niet bekend zijn met of niet goed worden geïnformeerd over de vele fiscale regelingen waar ze aanspraak op kunnen maken. Hierdoor lopen ze veel geld mis. De belastingkundigen en juristen van Siebert & Becker Advocaten die het pakket in opdracht van ZP Blog hebben samengesteld zijn specialisten op het gebied van fiscaal juridische dienstverlening aan ZZP’ers en DGA’s. Kijk hier voor een volledige lijst van diensten en prijzen van ZPservice.

 

Een onderdeel van het pakket is 24/7 online toegang tot al uw documenten. Mocht u niet over een online boekhoudpakket beschikken dan kunt u ook gebruik maken van de iPhone app ZPservice. Deze app is gratis te downloaden in Apple Appstore.

 

AANMELDEN OF MEER INFORMATIE

 

Nieuwsgierig geworden: Stuur dan een email naar info@zelfstandigeprofessional.com

 

U krijgt binnen 24 uur een reactie van een werknemer van ZP Blog. Ook kunt u bellen met Bert Becker of Marinus van Zijtveld, ons telefoonnummer is 020-4500221.

 

 

ZP Blog ZPservice 1-2

 

 

 

ZP Blog ZPservice 2-2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MEEST POPULAIR

De kansen van de ondernemer op vergoeding van de schade als gevolg van de renteswap

0 comments, geschreven DOOR Ruben van Amerongen 01.06.2015

Foto ZP nieuws weekly 23

MKB ondernemer met een renteswap kan door de combinatie van de negatieve waarde van de swap die ontstaat door de dalende Euribor-rente en de verhoging van de rente geen kant

Lees meer...

RECENT OP ZELFSTANDIGE PROFESSIONAL

ZP Masterclass: Workshop ‘Werken aan je Profilering’

0 comments, geschreven DOOR Redactie 10.04.2015


mei 1 @ 09:00 - 17:00 Evenementnavigatie « ZP Masterclass : Bereik je doel(en) met NLP, een eerste kennismaking met NLP Symposium “Innoveren doe je Samen” van IDEA in Alkmaar » Een workshop verzorgd door

Lees meer...