Myler Branded Networks

 

Myler

 

Myler is een business netwerk dat de verbinding tussen zelfstandige professionals en opdrachtgevers verzorgt. Sinds 2009 bouwt Myler aan slimme internet oplossingen om dit te realiseren. Vanaf 2013 faciliteren wij met onze “Branded Networks” online flexpools rondom opdrachtgevers. Door de online focus zijn we bij Myler in staat om snel te schakelen met zowel de opdrachtgever als de professional. Hierbij staan flexibiliteit, kwaliteit en direct contact met onze opdrachtgevers en zelfstandige professionals centraal.

Aanmelden bij Myler is gratis en gemakkelijk. Vul als professional zo volledig mogelijk je profiel in en wordt gevonden door onze opdrachtgevers en onze recruiters voor de beste opdrachten. Of stel een persoonlijke e-mail alert in en reageer zelf. Eenmaal een opdracht gevonden? Over je uurtarief hoef je niet meer te onderhandelen. Wij bemiddelen aan de hand van het uurtarief dat op je profiel staat vermeld. Opdracht afgelopen? Myler werkt zonder concurrentiebeding, garandeert betaling binnen dertig dagen en hanteert een bemiddelingsfee van tien procent.

 

Branded Networks

 

Als professional kun je je ook aansluiten bij een van onze Myler Networks. Een Branded Network is een exclusief netwerk van een specifieke opdrachtgever, waarin je een persoonlijke relatie kunt onderhouden met deze opdrachtgever. Wanneer je je aanmeld bij een Branded Network word je toegevoegd aan de flexpool van de opdrachtgever, krijg je voorrang op de nieuwste opdrachten en  kun je direct geselecteerd worden door de opdrachtgever . Daarnaast zorgt Myler voor de actieve bemiddeling en kun je als specialist zelf ook reageren op een aanvraag.

 

Waarom aanmelden bij een Branded Network?

 

-  Actief worden benaderd door opdrachtgevers

 

-  Exclusieve toegang tot de nieuwste opdrachten binnen uw specialisme

 

-  Online persoonlijke binding met de opdrachtgever

 

-  Door een screening vooraf kunt u direct bij een opdracht beginnen

 

-  Alle documenten zijn bij Myler opgeslagen, dus administratie is vooraf geregeld

 

-  U kunt zelf gemakkelijk tarief, werkervaring en beschikbaarheid aangeven

 

-  Netwerken met vakgenoten & opdrachtgevers

 

-  Kennisontwikkeling & kennisdeling binnen uw specialisme

 

-  Opleidings- en trainingsmogelijkheden binnen uw specialisme

 

-  Interessante kortingen

 

Meer informatie

 

Bekijk hier de brochure voor meer informatie over de Branded Networks of klik op onderstaande links om direct meer te lezen en je aan te melden bij onze verschillende Branded Networks.

 

>Lees meer informatie over het KPN Consulting Branded Network
>Lees meer informatie over het Fujitsu Branded Network
>Lees meer informatie over ons Branded Network Pensioen Professionals
>Lees meer informatie over ons Branded Network Projectmanagers

 

Vragen ?

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen neem dan contact op met Febe Aarts, branded network consultant, op tel: 030-711 4777 of mail naar info@myler.nl . Jezelf registreren bij Myler kan gemakkelijk via je Linkedin profiel. Kijk voor meer info naar deze 1-minuut explainer video.

 

Meld je vandaag nog aan bij de Branded Networks van Myler en krijg voorrang bij de nieuwste opdrachten van toonaangevende opdrachtgevers!

MEEST POPULAIR

De kansen van de ondernemer op vergoeding van de schade als gevolg van de renteswap

0 comments, geschreven DOOR Ruben van Amerongen 01.06.2015

Foto ZP nieuws weekly 23

MKB ondernemer met een renteswap kan door de combinatie van de negatieve waarde van de swap die ontstaat door de dalende Euribor-rente en de verhoging van de rente geen kant

Lees meer...

RECENT OP ZELFSTANDIGE PROFESSIONAL

ZP Masterclass: Workshop ‘Werken aan je Profilering’

0 comments, geschreven DOOR Redactie 10.04.2015


mei 1 @ 09:00 - 17:00 Evenementnavigatie « ZP Masterclass : Bereik je doel(en) met NLP, een eerste kennismaking met NLP Symposium “Innoveren doe je Samen” van IDEA in Alkmaar » Een workshop verzorgd door

Lees meer...